Vojnik

DANES
19°C
12°C
JUTRI
21°C
9°C
Oceni objavo

Naša energija povezuje

V okviru humanitarne akcije Petrola – NAŠA ENERGIJA POVEZUJE, nam je bencinski servis Vojnik podaril darilni bon v vrednosti 200 EUR.

Denar smo namenili ureditvi našega igrišča. Odločili smo se za nakup večjega drevesa, ki smo ga v sredo, 28. marca 2012,  zasadili skupaj s poslovodjem BS Vojnik, Darkom Borincem  in sodelavci ter zamenjali mivko v peskovniku. Donacije smo bili zelo veseli, saj nas bo zasajeno drevo  varovalo pred močnimi sončnimi žarki, mi pa smo  drevesu darovali svoje otroške želje, ki smo jih skrbno shranili v stekleničko in skrili med korenine.

 

Otroci so se najbolj razveselili nove mivke v peskovniku in jo takoj  preizkusili.

 

Na slovesno posaditev drevesa smo povabili tudi župana občine Vojnik, Bena Podergajsa, Urško Mužar in Jurija Vovka, ki je poskrbel, da so vsi pomembni trenutki tega dogodka ujeti v fotografijah.

 

Bencinskemu servisu Vojnik se zahvaljujemo za donacijo, predvsem pa za veliko pozitivne energije, ki je povezala otroke in odrasle in nam bo zagotovo polepšala naš vsakdan na igrišču, da se bomo lahko pod drevesom spomladi razveselili prvih brstičev in listov, poleti pa iskali senco pod bogato, gosto krošnjo.

1/6






Želimo si, da nas energija našega drevesa povezuje tudi v prihodnosti.

 

Otroci in odrasli vrtca Danijelov levček

Oglejte si tudi