Vojnik

JUTRI
19°C
12°C
PET.
22°C
13°C
Oceni objavo

Dobrodelni koncert »Spet na naši šoli«

Četudi smo dočakali čas, ko o gospodarski krizi mediji ne govorijo več, je okrog nas še vedno vse polno stisk, žalostnih lic in grenkobe. Plače mnogih so še vedno nizke in ljudje živijo popolnoma na pragu preživetja, še vedno je dosti takih družin, ki z veliko težavo redno plačujejo položnice. Potem pa so tukaj še izredno žalostne zgodbe posameznih družin. Ene so izgubile enega od staršev, v druge je posegla težka bolezen. Žalosti nas, ko prinese otrok nazaj neizpolnjeno prijavnico, npr. za v šolo v naravi, ker je starši ne zmorejo plačati.

Na šoli si želimo, da bi bili vsi zadovoljni, nasmejani, srečni. Želimo, da bi po šolskih hodnikih vedno videvali le otroške nasmehe in iskre v očeh. Tako smo se odločili, da še tretjič ponovimo dobrodelno prireditev »Spet na naši šoli«. Prireditev v obliki koncerta ansamblov, pevcev, plesalcev in drugih bo potekala v telovadnici naše šole, in sicer v četrtek, 19. aprila 2018, ob 18. uri.


Z nakupom vstopnic in prostovoljnimi prispevki bomo pomagali tistim otrokom ter njihovim staršem, ki so v finančni stiski. Resnično si ne želimo, da kdo iz že navedenega razloga manjka na zaključni ekskurziji, taboru, tehniškem, naravoslovnem ali športnem dnevu, v šoli v naravi, da kdo nima vseh potrebnih šolskih potrebščin.

Ker program nastopajočih še nastaja, ga bomo objavili kasneje. Že zdaj pa zagotavljamo, da bo zanimiv, bogat in kakovosten.

 

V upanju, da ta večer preživimo skupaj, se vam že vnaprej zahvaljujemo ter vas lepo pozdravljamo.

 

Tekst: Maša Stropnik

 

 


Dobrodelni koncert

Oglejte si tudi