Vojnik

JUTRI
26°C
5°C
TOR.
25°C
6°C
Oceni objavo

Otvoritev zasebne zobne ambulante

Raid Wahibi, doktor dentalne medicine, je v četrtek, 10. maja 2012, na Celjski cesti 26 v Vojniku otvoril prostore samoplačniške ambulante, v kateri bo uporabnikom nudil številne zobozdravstvene storitve.
V sodobno opremljeni samoplačniški ambulanti, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim, bo nudil storitve s področja protetike, zdravljenja dlesni in zobovja z laserjem, nadgradnje z implatanti, kakor tudi kirurški del zobozdravstvenih storitev.

 

Uspešno delo je dr. Wahibiju ob otvoritvi zaželel župan Občine Vojnik, gospod  Beno Podergajs, ki je z zadovoljstvom poudaril, da se s to otvoritvijo razširja ponudba v kraju. 

 

Dogodek je s prisotnostjo počastil tudi častni generalni konzul Kraljevine Jordanije, gospod Samir Amarin, ki je navzoče nagovoril in povedal, da je vesel, da je dr. Raid Wahibi v Sloveniji in v kraju uspešen in spoštovan.

1/4

Srečanje pred otvoritvijo

Zobna ambulanta dr. Raida Wahibija

Dr. Raid Wahibi

Častni generalni konzul Kraljevine Jordanije gospod Samir Amarin in župan Občine Vojnik gospod Beno Podergajs

 

Številčna udeležba gostov, sodelavcev in prijateljev na otvoritvi je potrdila besede obeh govornikov, da dr. Wahibi s svojim pozitivnim odnosom pripomore  k dobremu vzdušju, kjerkoli se pojavi.

 

                                                                                                         Lidija Eler Jazbinšek

                                                                                                          Foto: Edi Fidler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi