JUTRI
21°C
15°C
SRE.
22°C
13°C
Oceni objavo

Občni zbor Medobčinskega društva invalidov

Občni zbor je namenjen srečanju vseh članov društva, da pregledajo delo in rezultate v preteklem obdobju. Za društvo je leto 2014 pomenilo izvolitev novega vodstva, saj je staremu potekel mandat.

Vsi prisotni so v polni dvorani Narodnega doma v Celju ponovno potrdili za predsednico društva Dragico Mirnik Amon. Člani so povedali, da dosedanja predsednica odlično povezuje člane društva in skrbi za njegovo nemoteno delovanje, kar je v kriznih časih zelo pomembno. Treba se je zavedati, da je današnji čas vse manj naklonjen invalidom. Predsednica je pripravila poročilo o delu društva za preteklo leto in plan dela za letošnje leto. Posebne pozornosti so deležni socialno šibki člani, saj je njim v dani situaciji najtežje. Članom bogatijo čas različna druženja in izleti, za kar so se iskreno zahvalili.

Občnega zbora se je udeležil tudi predstavnik Zveze delovnih invalidov Slovenije gospod Golob in nagovoril prisotne ter obljubil, da se bodo vztrajno borili za pravice invalidov.

Po uradnem delu je sledilo prijetno druženje v stranski dvorani Narodnega doma. Člani so bili nad druženjem navdušeni in so si v prijetnem okolju izmenjali življenjske dogodivščine.

1/2

Delovno predsedstvo občnega zbora

Sodelovanje plesne skupine v kulturnem programu

Vsi člani se zahvaljujejo Mestni občini Celje, Občini Vojnik in Občini Štore za pomoč pri delovanju društva in za posluh invalidom. Dragica Mirnik Amon se je še posebej zahvalila Občini Vojnik, da je pristopila k projektu Občina po meri invalidov

 

Metka Hojnik Verdev

Oglejte si tudi