Vojnik

JUTRI
21°C
9°C
ČET.
20°C
11°C
Oceni objavo

Hvala v imenu generacije starejših

V svojem in v imenu vseh povabljencev, ki so se udeležili srečanja starejših krajanov v KS Vojnik nad 80 let v torek, 6. junija 2017, bi se rad zahvalil vsem organizatorjem za čudovit dogodek in prijetno druženje ter gospodoma župniku Antonu Pergerju in dekanu Vicmanu za darovano mašo in maziljenje.

 

Po maši pa smo bili vsi povabljeni še na družabni klepet ob kozarcu in dobri hrani v Jernejev dom, kjer so nas sprejeli in nam pripravili prijazen sprejem s pesmijo pevci Moškega pevskega zbora KUD France Prešeren Vojnik. Nagovorila nas je predsednice KS, gospa Lidija Eler Jazbinšek, in nam namenila lepe želje ter veliko zdravja in prijetnega počutja. Seveda nam je namenil prijazne besede tudi župan, gospod Branko Petre, tudi njemu hvala. Hvala še za duhovne in spodbudne misli gospodu župniku Antonu Pergerju. Naša ušesa je z lepim petjem božala Urška Oprčkal, tudi njej prav lepa hvala. Zahvaljujemo se gospe Irmi Blazinšek, Katoliškemu društvu Ivana Šoparja, gospodu Benu Podergajsu, sodelavcem Karitasa in seveda prav vsem, ki so nas stregli in nam polepšali urice torkovega popoldneva.

Bilo je lepo in zato tudi vsem vam, ki se na kakršen koli način trudite, da nam olepšate naše jesenske dni, izrekam veliko besedo HVALA!

 

V 92. letu starosti Jurij Korošec

 

 

Oglejte si tudi