Vojnik

DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačno drsanje za otroke

Januarja je Športno-rekreativno društvo Postani.fit pri Fit placu (Sokolskem domu) organiziralo brezplačno drsališče za otroke.
Poskrbeli smo za možnost izposoje drsalk, zato je bil obisk še večji. Izgovorov, da ne bi stopili na drsalke, namreč ni bilo. Obisk drsališča je bil mogoč vsak dan, tudi med vikendi. Mali in veliki otroci so se na drsališču vsakodnevno zelo zabavali. Velika večina jih je na drsalke stopila prvič, kar se je obneslo zelo dobro. Seveda nam odprtje in vzdrževanje drsališča ne bi uspelo brez sponzorjev, ki smo jim zelo hvaležni za pomoč.

Najlepša hvala vsem, ki ste nam omogočili drsanje: Občina Vojnik, Slada, d. o. o., Magles, d. o. o., Atlas Trading, d. o. o., Mizar, d. o. o., Alba, d. o. o., Studio lepote Valvita  Nina Očko, s. p., Kovaštvo Očko, Aksel, d. o. o., Gostilna Kolar, Picerija Limbo, Pizzeria in avtopralnica Mc, Peor, d. o. o., Fivia, d. o. o., Mizarstvo Podgoršek, d. o. o., Zobozdravstveni center Diamant, MIK, d. o. o., GSP, d. o. o., A-VIP, d. o. o., Resolucija  Urška Krajnc, s.p. in Wepik, d. o. o.

1/2


Tekst: Sara Padarič

Foto: arhiv društva

Oglejte si tudi