DANES
26°C
12°C
JUTRI
25°C
13°C
Oceni objavo

Dogodki društva za napredek Hribovec- Rihpovec v letu 2014

V lanskem letu smo občni zbor društva izpeljali 29.03.2014. Obogatili smo ga s kulturnim programom in zdravstvenim predavanjem na temo »nujna medicinska pomoč, poškodbe, alergijske reakcije«, ki ga je pripravila članica društva Irena Vester, dr. med. Izjemno lepo podajanje snovi in nasvetov so pritegnili pozornost prisotnega članstva, vseh starosti.

 

Dne 12.07.2014 smo organizirali strokovno ekskurzijo v Štajersko deželo »Vulkanland«. Udeleženci smo videli in izvedeli veliko. Vtisov je bilo toliko, da smo se 19.07.2014 sestali z edinim namenom, da se pogovorimo o idejah, ki smo jih videli v tej deželici. Radi bi jim bili podobni. Svetujemo, da si njihove dosežke ogleda kar največ naših ljudi.

 

Dne 18.10.2014 smo izpeljali naš že tradicionalni ex tempore, ki smo ga združili z otvoritvijo preplastenega dela ceste. Sestavni del je bil bogat kulturni program.

 

Tudi letos smo skušali kar največ narediti na urejanju poti. Izpeljali smo tri akcije. Treba bi jih bilo še več, vendar nam je preprosto zmanjkalo časa. Poleg vsega nam je nagajalo še vreme.

 

V decembru smo obiskali člane, starejše od 70 let, se z njimi pogovorili in izročili priložnostno darilce.

 

 


Štajerska dežela »Vulkanland

Oglejte si tudi