DANES
20°C
10°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

SPREJEM ODLIČNIH UČENCEV PRI ŽUPANU

 

V ponedeljek, 24.6.2012, je župan Peter Škrlec, priredil sprejem za vse devetošolce, ki so vse razrede osnovne šole končali z odličnim uspehom.

 

Sprejema so se udeležili vsi štirje odličnjaki: Tomaž Korošec, Urban Škrlec, Vesna Zemljič in Anja Zorjan. V spremstvu odličnjakov so prišli tudi njihovi starši, ravnatelj OŠ J. Hudalesa g. Stanislav Senekovič in razredničarka devetošolcev ga. Aleksandra Žnuderl.

 

Župan je najprej pozdravil vse odličnjake, jih pohvalil in jim čestital za dosežen uspeh. Zaželel jim je veliko uspeha tudi v prihodnje, pri nadaljnjem šolanju, saj so na pomembnem razpotju v življenju. Dodal je, da ne dvomi v njihove pravilne odločitve, ki so jih sprejeli z izbiro srednje šole, saj so že z dosedanjimi uspehi dokazali svoje zmožnosti in sposobnosti.

 

V nadaljevanju se je zahvalil tudi staršem, ki so svojim otrokom pomagali, jih vzpodbujali, ter jim stali ob strani in s tem pripomogli k njihovim uspehom. Župan je poudaril da je za uspehe osnovnošolcev zaslužen tudi ravnatelj kot vodja Vzgojno izobraževalnega zavoda in učitelji, ki podajajo znanje učencem, jim pomagajo da to znanje sprejmejo v čim večji meri in da razumejo pomembnost izobraževanja in znanja.

1/12












 

Kot nagrado za ves trud je župan odličnjakom podelil praktične nagrade, ravnatelju in razredničarki pa majhno pozornost. Po podelitvi so bili vsi skupaj povabljeni na pogostitev v bližnjo gostilno.

 

Oglejte si tudi