Starše

DANES
21°C
13°C
JUTRI
23°C
11°C

Zaposlitev

Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Razvojni tehnolog m/ž

Imate izkušnje na področju tehnologij? Posedujete poglobljeno tehnično znanje in vas žene strast do iskanja izboljšav v procesu proizvodnje? Radi aktivno sodelujete s timom in imate analitične sposobnosti? Potem je pred vami razpis za delovno mesto, na katerem ne boste le uspešni, temveč tudi zadovoljni.
Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Nastavljalec proizvodnih naprav

Za našega naročnika, uspešno živilsko proizvodno podjetje, iščemo Upravljalce proizvodnih naprav (m/ž) v Mariboru. Zaželjene izkušnje, niso pa pogoj.
Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Operater proizvodnih linij in naprav (m/ž)

Dopust je rezerviran, sedaj pa je čas da svoje misli usmerite še v iskanje nove zaposlitve! Iščemo nove sodelavce v proizvodnji enega izmed vodilnih podjetij v prehrambni industriji. Če si želite takojšnje zaposlitve in enoizmenskega dela, pohitite s prijavo!
Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

B2B prodajnik za področje obnovljivih virov energije (m/ž)

Imate odlično razvite komunikacijske veščine in izkušnje z B2B prodajo? Vas zanima področje obnovljivih virov energije in trajnostnega razvoja? Za perspektivno podjetje z več kot petnajstletnimi izkušnjami s področja fotovoltaike, iščemo B2B prodajnega svetovalca, ki bo aktivno iskal potencialne priložnosti med poslovnimi strankami.
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Prodajni svetovalec (30 ur) (m/ž)

CCC je velikan na področju mode, obutve in dodatkov v srednji in vzhodni Evropi – samo predstavljajte si, da plešete z največjimi imeni v industriji! Pri nas boste odkrili omnichanell slog, kjer združujemo spletno in fizično prodajno izkušnjo za naše kupce. Neizmerno smo ponosni na našo prisotnost na trgu in pogumno izjavljamo: "Skupaj dosegamo več!"
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Upravljalec strojev II (M/Ž) na lokaciji Maribor

Radi delate v timu in vas motivira doseganje skupnih ciljev? Vas zanima proizvodnja abrazivov in vam je skrb za varnost na delovnem mestu pomembna? Vas veseli izdelava izdelkov na različnih strojih? Potem je pred vami razpis za delovno mesto, na katerem ne boste le zadovoljni, temveč tudi uspešni.
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Prodajalec (m/ž), Debro - Laško

Vaše delo bo obsegalo: strežba in svetovanje strankam, spremljanje zalog in založenost z blagom, polnjenje in urejanje prodajnih polic.
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Fakturist - tuji trgi (m/ž)

Od izbranega kandidata pričakujemo: - poznavanje računalništva (Word, Excel) - poznavanje programa SAP, Trinet, Traces, - poznavanje tujega jezika (angleščina ali nemščina) - opravljen izpit poznavanja carinske zakonodaje s področja carinjenja in porekla blaga (izpit se opravi pri nadzornem carinskem organu podjetja med uvajanjem), - vozniški izpit B kategorije.