JUTRI
24°C
11°C
PON.
25°C
12°C
Oceni objavo

PROTI TREBANJCEM NI ŠLO

RD HERZ ŠMARTNO : RK TRIMO TREBNJE                                 24 : 28 (9 : 14)

Šmartno pri Litiji (11.11.2017), Dvorana Pungrt, gledalcev: 350, sodnika: Jože Humek in Rok Škvarč, delegat: Silvester Vidic.


Herz Šmartno:
M. Sadar (0 obramb), Strmljan 3, Ribarič 1, Kunst 5, Cirar 3, Justin 2, Bahovec 2, Šmejc 3, Muratovič (5 obramb), A. Sadar, Bučar, Avsec, Jerina, Močnik 4, Žurga 1, Kukovica (3 obrambe). Trener: Filip Gradišek.


Trimo Trebnje:
Cvetko 5, Djurdjevič 7, Florjančič 4, Horžen, Skol 2, Matic Kotar 4, Sikošek Pelko 1, Miha Kotar, Marko Kotar, Udovič, Sašek 3, Pernovšek, Mlakar, Brana (2 obrambi), Rozman 2, Urbič (12 obramb). Trener: Roman Šavrič.


Sedemmetrovke:
Herz Šmartno 5 (3), Trimo Trebnje 5 (3).


Izključitve:
Herz Šmartno 10 minut, Trimo Trebnje 14 minut.


Diskvalifikacije:


V dvorani Pungrt je 350 gledalcev spremljalo dinamičen obračun v katerem so gostje izkoristili napake domačih v napadu in večino tekme uspešno nadzorovali potek srečanja. Gostje so si že v sedmi minuti priigrali tri zadetke prednosti pri izzidu 1:4 in to prednost uspešno ohranili do konca srečanja. Šmarčani so se razigranim gostom najbolj približali v 21. minuti pri izzidu 8:9, potem pa so gostje ponovno izkoristili napake domačih v napadu in na odmor odšli s petimi zadetki prednosti. Prednost so gostje iz Trebnjega uspešno zadrževali tudi v drugem polčasu, v katerem se Šmarčani čvrstim gostom niso mogli več približati.


Igralec Šmartna Matevž Kunst je bil po tekmi vidno razočaran: “V obrambi smo odigrali dobro, v napadu pa smo bili preveč statični in zato tudi neučinkoviti, za nameček pa smo v napadu tudi izgubili preveč žog. Pri gostih se je še posebej izkazal vratar, ki je v prvem polčasu zbral kar 11 obramb in to je pripomoglo k razliki v prvem polčasu. Trimo pa je dovolj kakovostna ekipa, da je to prednost uspešno zadržala do konca.”

1/14















Rokometaši Trima Trebnje so s tretjo prvenstveno zmago na lestvici napredovali na sedmo mesto s sedmimi točkami, medtem ko Šmarčani ostajajo pri štirih točkah in so zadnji na lestvici. Rokometaši Trebnjega bodo v naslednjem krogu gostovali pri vodilnem Kopru, medtem ko Šmarčane doma čaka obračun s Slovanom, ki je dosedaj zbral enako število točk kot Šmarčani.

Oglejte si tudi