DANES
23°C
13°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

PESTRO SPREMLJEVALNO DOGAJANJE - 2 ODRA V SLOV. KONJICAH, SPODBUDA OB PROGI IN PRELOMNA TOČKA V ZREČAH

V Slovenskih Konjicah bo v nedeljo vršalo od dogajanja. Ritem bitju srca bo iz zvočnikov glavnega odra narekovala glasbena skupina Take off, v prireditvenem šotoru pa se jim bo pridružil še ansambel Banovšek. Da ne bo dolgčas niti ob progi bodo poskrbeli člani Godbe na pihala Slov. Konjice, in muzikantje s harmonikami, na prelomnici 5-ih kilometrov pa bo za dobro razpoloženje poskrbel DJ.

 

Nasmeške tekačev in obiskovalcev bo lovila fotografska ekipa Sportide, niti programa pa bosta v Slovenskih Konjicah prepletala moderatorka Tjaša Kangler in strokovni komentator Peter Kavčič. Da bo doživetje popolno, bosta v Zrečah skrbela še povezovalka Urška Firer in strokovni komentator Domen Žnidarič.

Posebej zabavno bo seveda tudi za najmlajše – ekipa Vzajemne obljublja nepozabno animacijo, mlade tekače pa bodo na otroških tekih spodbujale maskote žabec Zrečko, Zlodej in Konjiški zmaj.

 

Dogajanje se bo po ob poldnevu preselilo v prireditveni šotor, kjer bo ob zabavnem programu in ob slavnostni podelitvi medalj na voljo še jedača in pijača. Nepozabno doživetje zagotovljeno!

Oglejte si tudi