Oceni objavo

VELIKA ODKRIVANJA MALIH DETEKTIVOV S SOVICAMA ZOFI IN BETI: Raziskujemo kmetijo in njene prijatelje

Mladinski kulturni center Slovenj Gradec vsako prvo in tretjo soboto pripravlja pester nabor aktivnosti za otroke. V pomoč jim bosta prijateljici sovici Zofi in Beti.

Ekipa MKC Slovenj Gradec se je po uspešno izpeljanih brezplačnih kreativnih in poučnih delavnicah v juliju in avgustu odločila, da v soboto, 16. 11. 2013, ob 9. uri prične z aktivnostmi, ki bodo namenjene otrokom; tudi tokrat bodo aktivnosti brezplačne.

Aktivnosti bodo potekale vsako prvo in tretjo soboto v mesecu; vsaka sobota bo drugače obarvana. V soboto, 16. 11. 2013, bodo otroci raziskovali kmetijo in njene prijatelje: spoznali temeljne lastnosti kmetije, si ogledali kmetijo v Starem trgu, se naučili osnovne angleške izraze na temo kmetija, se urili v športnih dejavnostih, si izdelali sliko iz semen in naredili lutko živali, ki jih bo ob obisku kmetije najbolj navdušila.

V decembru bo tematika prilagojena letnemu času in prazničnemu vzdušju.

Ob tej priložnosti vas MKC Slovenj Gradec vabi, da pripeljete svoje, sosedove, znančeve, sorodnikove in še kakšne otroke na njihove aktivnosti; poudariti je treba le še to, da boste vaše otroke zaupali vzgojiteljici predšolskih otrok in profesorici slovenščine. 

1/2

Velika odkritja malih detektivov s sovicama Zofi in Beti

V soboto, 16. 11., raziskujemo kmetijo in njene prijatelje.

Prisrčno vabljeni! Naj vaš otrok sobotnih dopoldnevov ne preživlja doma ob računalniku ali televiziji. Naj bo aktiven na različnih področjih!

 

Petra Špegel

 

 

Oglejte si tudi