Oceni objavo

Društvo invalidov Slovenj Gradec – Delni zbor članov Aktiva invalidov Šmartno

Delni zbor članov Aktiva invalidov Šmartno je bil izveden v soboto, 21. februarja 2015, v Hotelu Aerodrom v Mislinjski Dobravi. Zbora se je udeležilo 99 članov aktiva in šest gostov.

Po pozdravnih besedah predsednika aktiva Rudija Horvata so najprej zapele štiri ljudske pesmi Ljudske pevke Lastovke. Nato so izvolili delovna telesa zbora: delovno predsedstvo, zapisnikarja, dva overovatelja zapisnika in tri člansko verifikacijsko komisijo. Zbor je vodil predsednik delovnega predsedstva Franci Vaukan, za zapisnikarja pa je bila izvoljena Liza Krpač.

 

V nadaljevanju so sledila poročila za leto 2014, katera so podali predsednik aktiva Rudi Horvat o delu aktiva, blagajniško poročilo je podala Jožica Sešel, poročilo DI Slovenj Gradec predsednica Stanislava Tamše in športno poročilo predsednik Športne komisije pri DI Slovenj Gradec Tone Garb.

 

Po podanem poročilu Verifikacijske komisije so člani zbora enoglasno potrdili vsa podana poročila, saj je bil program dela aktiva za leto 2014 realiziran v celoti, prav tako tudi program društva. Nato je bil podan in sprejet še program dela aktiva za leto 2015, katerega je pripravil Izvršni odbor aktiva.

1/8

Delni zbor članov AI Šmartno

Delni zbor članov AI Šmartno

Delni zbor članov AI Šmartno

Ljudske pevke Lastovke

Delni zbor članov AI Šmartno

Tone Garb - športno poročilo DI Slovenj Gradec

Stanislava Tamše - poročilo o delu DI Slovenj Gradec

Rudi Horvat - poročilo o delu aktiva za leto 2014

 

Nazadnje so spregovorili še gostje, to so bili predsedniki in predsednica ostalih aktivov DI Slovenj Gradec: in podpredsednica DU Šmartno. Vsi vabljeni gosti so jim za uspešno delo izrekli pohvalo in jim zaželeli uspešno delo tudi v bodoče.

 

Po končanem zboru so bili vsi udeleženci postreženi s hrano, nato pa je sledilo še druženje.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi