DANES
20°C
12°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

DELNI ZBOR AKTIVA INVALIDOV ŠMARTNO

Delnega zbora članov Aktiva invalidov Šmartno, ki je bil izveden na Aerodromu v Mislinjski Dobravi v soboto, 15. februarja 2014, se je udeležilo 140 članov in 15 gostov. V kulturnem programu so sodelovali: Ljudske pevke Lastovke, harmonikar Alen Planinšec in Veseljaki.

 

Po končanem kulturnem programu je bilo najprej izvoljeno delovno predsedstvo, nato pa je predsednik Aktiva invalidov Šmartno, Rudi Horvat, podal poročilo o delovanju aktiva za leto 2013. Vse udeležence zbora je pozdravil tudi podpredsednik Društva invalidov Slovenj Gradec, Franc Hartman, jim za njihovo opravljeno delo iskreno čestital ter za preteklo leto še podal poročilo o delu DI Slovenj Gradec.

Poročilo o športnih aktivnostih športnikov invalidov za leto 2013 je podal predsednik Športne komisije pri DI Slovenj Gradec, Tone Garb.

 

Po podanih poročilih za preteklo leto in sprejetim programom dela za leto 2014 so spregovorili še vabljeni gostje: predsedniki aktivov Društva invalidov Slovenj Gradec in predsedniki VŠ Šmartno, Legen in Turiška vas.

1/8

Gosti na delnem zboru AI Šmartno

Ljudske pevke Lastovke

Harmonikar Alen Planinšec

Tone Garb, Franc Hartman in Rudi Horvat

Zahvala harmonikarju Alenu Planinšcu

Rudi Horvat, predsednik AI Šmartno

Franc Hartman, podpredsednik DI Slovenj Gradec

Tone Garb, predsednik Športne komisije pri DI Slovenj Gradec

 

Po končanem uradnem delu zbora so bili vsi udeleženci deležni še kosila, tudi raznovrstnega domačega peciva ni manjkalo, katerega so napekle članice aktiva kar same. 

 

Z organizacijo in izvedbo zbora, katerega vsako leto zelo dobro pripravi odbor aktiva s predsednikom Rudijem Horvatom na čelu, so bili vsi udeleženci zelo zadovoljni, saj je bilo njihovo vzdušje in razpoloženje zelo veselo.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi