DANES
19°C
10°C
JUTRI
21°C
3°C
Oceni objavo

Miklavžev srečelov ob prižigu luči

Na Gimnaziji Slovenj Gradec smo prepričani, da si najlepša darila lahko podarimo sami, zato smo se odločili, da v prazničnem mesecu decembru naredimo srečelov, ki bo malo drugačen.
Zaposleni in dijaki ter tudi vsi občani, ki bi se ga želeli udeležiti, lahko to naredimo na več načinov:

1.     Doma pobrskamo in pripravimo darila za srečelov (nove stvari, ki jih ne uporabljamo, stare, ki so lepo ohranjene ...). V naših domovih se na marsičem, kar ni primerno za v smeti, nabira prah, zato izkoristimo priložnost in se jih »znebimo« ter s tem še koga razveselimo.

2.     Povprašamo pri prijateljih, sorodnikih, znancih, če bi lahko kaj darovali – lahko so to tudi darilni boni. Tako še podjetnikom omogočimo oglaševanje njihovih storitev in izdelkov. Nekaj bonov smo že zbrali (npr. Pen-Mag Kaligrafija, Negovalno-gibalni studio Barbara, Gostilna Rotovnik Slovenj Gradec, Društvo ljubiteljev knjig Meškova bukvarna, Trgovina Kotiček, Terapevtska hipnoza Zoran Vodopija, s. p., Aromazuhra10).

1/2

Doma izdelane aroma praline za dobitke

Sprejemamo tudi darilne bone, nekaj se jih je nabralo

3.     Pridete na srečelov ter kupite srečke, izmed katerih bo vsaka dobitna.

 Dobitke zbiramo v šolski knjižnici do torka, 5. 12. 2023. Srečo bomo lovili v sredo, 6. 12. 2023, ko bomo prižgali praznične luči. Izkupiček srečelova bo namenjen opremi kletnih prostorov Gimnazije Slovenj Gradec.


Oglejte si tudi