Sevnica

DANES
25°C
8°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Visoko priznanje OŠ Sevnica

V torek, 20. 9. 2016, je naša šola prejela izjemno pomembno priznanje za dosežke na športnem področju, in sicer bronasto priznanje za najbolj športno šolo v Sloveniji. Podelitev je potekala v Ljubljani, na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, v sodelovanju z Zavodom za šport RS Planica. Podelitve so se udeležili ravnateljica, pomočnik ravnateljice ter skupina učencev z mentoricama. Na podelitvi so učenci predstavili točko Let’s move, ki prepleta elemente glasbe, športa in angleščine.

Vtise o nastopu na Ministrstvu je strnil petošolec Matija Zeme: »Izpred šole smo se v Ljubljano odpeljali z malim avtobusom. Tam smo nastopili v velikem prostoru, ki je bil podoben telovadnici. Nastopalo nas je 12 učencev pod vodstvom mentoric, ge. učiteljice Veronike Pečnik Zgonc in ge. učiteljice Vite Krapež. Prisluhnili so nam: ministrica, povabljeni gostje in ravnateljice ter ravnatelji različnih šol. Predstavili smo jim zanimivo točko, v kateri smo igrali na zvočne cevi, plesali in izvajali zanimive atrakcije. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo šli po predstavi na kavico. Mi, učenci, smo šli v resnici na sok. :)«

1/8








Izjemno ponosni smo, da smo prejeli to visoko državno priznanje in upamo, da bomo s svojimi športnimi rezultati tudi v prihodnje razveseljevali sebe in ljudi okoli nas. 

Oglejte si tudi