DANES
25°C
11°C
JUTRI
26°C
12°C
Oceni objavo

Naporen razpored rokometašev

Sevniški rokometaši so si po porazu s Krškim hitro opomogli in v gosteh premagali SVIŠ. A časa za slavje ni, saj prihaja težak decembrski razpored, v katerem bodo igrali proti trem vodilnim ekipam prvenstva, ob tem pa gostovali pri Krki in gostili Slovana.

V Ivančni Gorici so se fantje poigrali z živci navijačev, a na koncu zasluženo slavili zmago, ki je pomembna za dvig morale ekipe. Še bolj veseli stanje na lestvici, kjer ohranjajo stik z  najboljšimi, med katerimi je tudi naslednji nasprotnik RK Maribor Branik.

Po izpadu iz evropskih tekmovanj, bodo gostje vse moči usmerili v domače prvenstvo. Domači trener Godec se zaveda, da je nasprotnik močnejša ekipa in favorit tekme, a se bodo borili z vsemi razpoložljivimi silami. Od igralcev bo zahteval predvsem resno in strpno igro v napadu, saj gostje napake kaznujejo z zadetki iz hitrih nasprotnih napadov.

Tekma bo odigrana v Športni dvorani Sevnica v sredo, 04.12.2013 ob 19:30, navijači pa vabljeni, da s športnim in korektnim spodbujanjem pomagajo ekipi doseči dober rezultat.

Oglejte si tudi