Sevnica

JUTRI
22°C
10°C
ČET.
21°C
13°C
Oceni objavo

KMN Sevnica: velik korak k osvojitvi 3. mesta v 1.SFL

Oslabljeni in pomlajeni sevniški malonogometaši so po dobri predstavi v Tolminu prišli do lepe prednosti pred povratnim srečanjem, kjer se bodo v sevniški dvorani borili za bron. KMN PUNTAR TOLMIN : KMN SEVNICA 2:5 (1:2)

Mitja Jontez trener Sevnice je tekmo pričel v postavi Grigić, Krnc, Kranjčevič, Martić ter Govekar. Že v uvodnih minutah je Sevnica nakazala, da je k upornikom prišla po zmago. Z nevarnimi streli so pretili domačinom, ki v uvodnih minutah niso uspeli razviti igre in so se osredotočili na protinapade. V 6. minuti je spretnemu Brkiču uspelo premagati Govekarja. Zadetek je Sevničanom dal krila. V 14 minuti je najprej Krnc s pravo bombo z leve strani s pomočjo vratnice rezultat poravnal. V isti minuti pa je od daleč sprožil še Kranjčevič, žoga pa se je od vratnice in s pomočjo domačega vratarja odbila v gol.

 

Tudi v drugem polčasu smo čakali 6. minut na novi zadetek domačinov. Po podaji s kota je iz voleja zadel Rutar. Posavci so ponovno prevzeli vajeti igre v svoje noge, bili podjetnejši in njihov trud je bil poplačan v 36. minuti ko je ponovno zadel Krnc. Goste so se odločili z igro z vratarjem. Bili nevarni, vendar se je razigral sevniški vratar, ki je navduševal s svojimi obrambami. Po avtogolu Brkića in zadetku Koprivnjaka čez celo igrišče so si Sevničani priigrale lepo prednost pred povratnim srečanjem.

1/3



 

Mitja Jontez, trener KMN Sevnica:
»Mojim herojskim fantom poklon do poda! Nimam besed, s katerim bi opisal to pripadnost klubu ter borbenost, ki smo ji bili priča v Tolminu. Sem najbolj ponosen, da sem lahko del te ekipe. To je KMN Sevnica – od vrha do poda.«

 

Zasedba na tekmi
Matej Zakšek, Mihael Grigić, Aljaž Kugler, Uroš Martić, Matej Kranjčevič, Domen Krnc, Luka Koprivnjak, Sebastijan Šribar, Denis Govekar.

 

KMN Sevnica

Oglejte si tudi