DANES
26°C
9°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Poudarki projektov za leto 2021

Vsekakor se je leto 2021 začelo oziroma bolje rečeno nadaljevalo iz prejšnjega leta s spletnimi dogodki. Pri Mladih v Sevnici se zavedamo, da je druženje v živo velikega pomena za mladostnike in seveda tudi preostale generacije in bomo, kot smo tudi v letu 2020, poskušali telesno bližino vsaj delno nadomestiti z izvedbo dogodkov na spletu. 


Da pa bodo dogodki v živo, takoj ko bo to mogoče še boljši, za vas pripravljamo tudi prenovo mladinskega centra. Ne samo fizično, ampak tudi z rdečo nitjo dogodkov, ki bodo v prihodnje tudi bolj umetniški in izrazni. V mladinski center želimo torej vnesti svežino javnega nastopanja, stand up izražanja, dramskega uprizarjanja, politične retorike, pevskega, grafičnega in plesnega izražanja. 


Nadaljevali bomo Podjetniške večere, ki so na novo rodili Šolo podjetništva, Akademijo prostovoljnega dela za mlade, dogodke o zdravem načinu življenja in seveda dnevno klubsko dogajanje. 


Če bodo razmere dopuščale, vas bomo razveseljevali z večjimi dogodki, ki jih že poznate, na primer Kitarijado, Grajskimi bučkami, dodali pa bomo tudi delavnice ter tekmovanje iz stand upa in dogodek ob koncu šolskega leta Urbani športi.


Družili se bomo z vami na točkah, na katerih se družite vi, in z vami "počvekali" ter se hkrati lotili malo resnejših projektov za ureditev sistema prakse, zaposlovanja mladih in priseljencev. 


Vsekakor nam ne bo dolgčas in zagotavljamo vam, da z načrtovanimi vsebinami tudi vam ne bo dolgčas v Sevnici, če boste le pripravljeni sodelovati in kdaj poizkusili kaj novega in drugačnega. 


Evija Evelin Zavrl, KŠTM Sevnica


Mladi v Sevnici

Oglejte si tudi