JUTRI
24°C
16°C
SRE.
24°C
11°C
Oceni objavo

Otvoritev največje trgovine LISCA v Sloveniji

Liscina zgodba se je leta 1955 začela s sanjami, ki so postale resničnost. Uspešno poslovanje preteklih let v Lisci nagrajujejo z investicijami. Med prvimi je prenova nove in do sedaj največje prodajalne Lisca v Sevnici. To je hkrati tudi edina prodajalna v Sloveniji s celotno Liscino ponudbo, ki predstavlja lastno izoblikovano pot s kontrolirano drznostjo, kot optimalno mešanico tradicije in inovativnosti.

Pogled na skrbno urejeno izložbo nas vabi v najnovejšo Liscino prodajalno, ki omogoča udobno in sproščeno nakupovanje. Liscini izdelki so kakovostni in izdelani okolju prijazno iz najboljših materialov, tako, da se, kot pravi direktor Luka Južna, tkanina in koža zlijeta v eno. S sodobnimi modeli spodnjega perila in kopalk nas LISCA prepriča, da oblečemo njeno kakovost, saj Lisca danes nagovarja žensko, ki ve, kaj hoče.

Otvoritev nove in največje trgovine Lisca so se udeležili izbrani povabljenci, med katerimi so bili: lastnika Lisce Dari in Vesna Južna, direktor Luka Južna, župan občine Sevnica, direktorica zdravstvenega doma Sevnica, članice društva poslovnih žensk FAM, ter predstavnice mednarodnega združenja žensk SILA-IWCL, ki združuje soproge veleposlanikov.

1/6






Otvoritveno vzdušje je popestril odličen pevski nastop Nuše Derenda. Da so pomembni vsi čuti, so nam z modnimi izhodi dogajanje popestrili manekenke in maneken, ki so nam v ritmih poletja predstavili aktualno kolekcijo perila in kopalk.


Oglejte si tudi