JUTRI
26°C
11°C
PON.
25°C
12°C
Oceni objavo

»MAMI, ŠLA BI V IVINO IGRIŠČE!«

Morate skočiti k zdravniku, frizerki ali v trgovino, pa babi ravno nima časa? Zunaj dežuje, vaš otrok pa bi se rad igral z novimi igračkami? Pridite v Ivino igrišče!


Ideja za Ivino igrišče je nastala iz vidne potrebe po takšnem projektu, saj smo opazili, da je v Sevnici veliko majhnih otrok, mlade mamice pa so rade čedalje bolj aktivne. Zamisel za otroško igralnico smo prenesli iz Srbije, saj tam že imajo veliko takšnih prostorov. Razen igranja in občasnega varstva bodo imeli otroci organizirane različne aktivnosti, kot so risanje, ples v maskah, zabave. Igrišče lahko tudi najamete za praznovanje rojstnega dneva vašega malčka.

 

Ivino igrišče bi rado sprejelo vse otroke, ampak vabimo, ker smo se morali prilagoditi na določene starosti otroke, tiste od enega do sedem let. V igrišču se lahko igrajo do dve uri, medtem ko gresta mami ali oče po opravkih ali na kavo.

1/4




 

Igrišče je oodprto ob ponedeljkih, sredah, petkih in sobotah, od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 19.00, je pa v Hotelu Ajdovec v Sevnici, v prvem nastropju.

 

Dragi starši

Ivino igrišče     =    varno in zabavno mesto za vašega otroka!

Spremljajte nas na Facebooku: Ivino igrišče!

 

Zavod KNOF, so. p.

Oglejte si tudi