Šentrupert

JUTRI
21°C
9°C
ČET.
21°C
13°C

zaposlitev

Jugovzhodna Slovenija
Petek, 24. Maj. 2024

Referent v računovodstvu

Opis delovnega mesta: knjiženje poslovnih dogodkov, materialno knjigovodstvo, spremljanje, sestavljanje, kontrola, obračunavanje ter arhiviranje..
Jugovzhodna Slovenija
Petek, 24. Maj. 2024

Specialist za obračun plač (m/ž)

Ste osredotočeni na dolgoročno zadovoljstvo strank in sodelavcev? Imate visoko stopnjo osebne integritete? Želite delati v dinamičnem timu in vedno rastočem okolju? Če ste se prepoznali v opisanem, vas želimo spoznati!, vas želimo spoznati!
Jugovzhodna Slovenija
Sobota, 25. Maj. 2024

Sistemski inženir - Oracle m/ž/d

Naš naročnik si prizadeva najti izjemnega inženirja, ki bo prevzel odgovornost za upravljanje Oracle podatkovnih baz in aplikacijskih strežnikov. Ta priložnost vključuje vznemirljivo možnost pridružitve obstoječi ekipi izkušenih strokovnjakov, kjer boste imeli priložnost soustvarjati inovativne rešitve ter prispevati k razvoju in uspehu projektov podjetja.
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Asistent v prodaji m/ž

Pridružite se kot ASISTENT V PRODAJI v podjetju Akrobat, vodilnemu evropskemu proizvajalcu trampolinov in trampolinskih parkov.
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Delo v administraciji PE Brežice

V podjetje vabimo motivirano osebo in samoiniciativno osebo, ki želi postati del uspešne ekipe.
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 10. Junij. 2024

Odvetniški kandidat (m/ž) v Ljubljani

Uspešno mednarodno svetovalno podjetje odpira pisarno v Ljubljani in v svojo novonastalo slovensko ekipo vabi odvetniškega kandidata. Če si želite zakorakati v mednarodno okolje, ki vam omogoča rast in napredovanje, vabljeni, da se povežete z nami!
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 10. Junij. 2024

Finančno-računovodski referent (m/ž)

Ste v iskanju odlične karierne priložnosti v stabilnem in prijetnem delovnem okolju? Uveljavljeno slovensko podjetje v svoj uigran kolektiv finančno-računovodske službe vabi zavzetega in timsko naravnanega sodelavca/ko.