Šentrupert

DANES
20°C
9°C
JUTRI
20°C
12°C
Oceni objavo

Novo izobraževanje za fotografe pod mentorstvom Boštjana Puclja

Vabimo vas na novo izobraževanje v sklopu FOTOLAB, tokratna tema delavnice pod mentorstvom Boštjana Puclja je pokrajina.

Pokrajina, preprosta ali razgibana, je vedno lahko izziv za vsakogar. Kdaj biti ob pravem času na pravem mestu, kakšne nastavitve in opremo potrebujete, da lahko naredite izvrstne posnetke, ki bodo krasili vaše družinske albume, dnevne sobe ali božične razglednice. Na fotografski delavnici pokrajinske fotografije boste izvedeli, kako narediti pokrajino v različnih svetlobnih pogojih, kot tudi z vsakim aparatom, ki omogoča zajem fotografije (tudi s pametnim telefonom).

Srečanja bodo potekala ob TORKIH:

9. in 16. aprila 2024,

ob 17. uri.

Posamezno srečanje traja dve šolski uri.

Delavnico bomo izvajali v Kulturnem domu Mirna

in v okolici.

Na tečaju lahko sodeluje največ 10 udeležencev.

Kotizacija za sodelovanje znaša 20 EVROV.

DDV je vključen v ceno.

Kotizacijo je potrebno poravnati do začetka tečaja.

Rok prijave:

PETEK, 29. MAREC 2024


O mentorju: 

Boštjan Pucelj živi in ustvarja v Novem mestu. Fotografijo je odkril med študijem na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani, fotoaparat pa ga od takrat spremlja na vsakem koraku. Kasneje je kot fotograf začel delovati v Društvu novomeških študentov in v zadnjem desetletju postal eden izmed najbolj prepoznavnih fotografov Dolenjske, ki ima prav posebno mesto v njegovih fotografskih serijah. Sodeloval je na mnogih skupinskih in več kot dvajsetih samostojnih razstavah. Za svoje delo je bil večkrat nagrajen na natečajih in festivalih, kot so Fotografija leta revije Emzin, Slovenia Press Photo in Fotopub (Četrtkova nagrada).


Oglejte si tudi