Šentilj

DANES
21°C
13°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

OBVESTILO PODJETJA SAUBERMACHER

ZBIRNI CENTER

Zbirni center Šentilj obratuje po normalnem poletnem delovnem času in v normalnem obsegu ob upoštevanju vseh veljavnih navodil pristojnih institucij in ukrepov našega podjetja, kot upravljalca zbirnega centra.

NADOMESTNI TERMIN

Zaradi praznika v četrtek, 25.6.2020, bo v občini Šentilj odvoz papirja v SOBOTO, 27.6.2020, kot navedeno tudi na koledarju odvoza.

IMATE OBČASNO POVEČANE KOLIČINE ODPADKOV?

V kolikor imate občasno več odpadkov, kot to dopušča volumen vaše opreme za zbiranje odpadkov, si morate priskrbeti dodatno opremo za zbiranje te vrste odpadka (tipizirane vreče z logotipom našega podjetja) ali pa odpadke prepustiti v zbirnem centru, če ta omogoča njihovo prevzemanje in je le-to dovoljeno.

Tipizirane vreče za občasno povečane količine odpadkov lahko dokupijo obstoječi uporabniki storitev za naslednje vrste odpadkov: mešani komunalni odpadki, mešana embalaža in papir.

Tipizirane vreče lahko v obratovalnem času prevzamete: osebno v zbirnem centru ter na sedežu našega podjetja v Lenartu (Spodnji Porčič 4a, Lenart) ali pa z naročilom preko poštnega pošiljanja (proti plačilu obdelave pošiljke).

Poudarimo naj, da z nakupom tipiziranih vreč za občasno povečane količine odpadkov poravnate ne samo tipizirano vrečko ampak tudi celotno ravnanje s temi dodatnimi količinami odpadkov! Dodatnih količin odpadkov, ki niso odloženi v naše tipizirane vreče z našim logotipom (ampak so npr. odloženi v druge vreče za odpadke, prosto postavljeni/odloženi ob zabojniku…), v skladu s predpisi zato ne moremo prevzeti.

Vse dodatne informacije najdete na naši spletni strani www.saubermacher.si, na tel. št. 02-620-23-00, lahko nam pišete na pisarna@saubermacher.si ali nas obiščete na naslovu Spodnji Porčič 4a, 2230 Lenart v Slovenskih goricah ali na Ulici Matije Gubca 2, 9000 Murska Sobota.

Oglejte si tudi