DANES
22°C
12°C
JUTRI
19°C
14°C
Oceni objavo

Povabilo k posredovanju predloga kandidature za predstavnika Občine Šempeter-Vrtojba v Svetu zavoda Zdravstveni dom - Zobozdravstveno varstvo Nova Gorica

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občinskega sveta Občine Šempeter-Vrtojba vabi, da posredujete predlog kandidature za predstavnika Občine Šempeter-Vrtojba v Svetu zavoda Zdravstveni dom - Zobozdravstveno varstvo Nova Gorica. Kandidate za imenovanje lahko predlagajo svetniki, svetniške skupine in župan. Povabilo si lahko ogledate TUKAJ.


Predlog kandidature posredujete komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, vključno s podpisano izjavo kandidata, da soglaša s kandidaturo (v prilogi 1) da bo dostavljeno do vključno ponedeljka 17. 10. 2016, po pošti na naslov: Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3 a, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom »Za komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja«, po e-pošti na: info@sempeter-vrtojba.si ali osebno na sedežu občinske uprave v poslovnem času.


Komisija bo prejete predloge obravnavala na seji komisije, ki bo dne 18. oktobra 2016 ob 16.30 v svetniški pisarni Občine Šempeter-Vrtojba.

Oglejte si tudi