DANES
25°C
10°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

Ponovno povabilo k posredovanju predloga kandidature za imenovanje nadomestnega člana strokovne komisije za vrednotenje in izbor vlog Javnega sklada malega gospodarstva Goriške

Občina Šempeter - Vrtojba je prejela poziv Javnega sklada malega gospodarstva Goriške (JSMGG) za imenovanje nadomestnega člana strokovne komisije za vrednotenje in izbor vlog. V skladu s 23. členom Splošnih pogojev poslovanja JSMGG za kmetijstvo v programskem obdobju 2015-2020 je za imenovanje strokovne komisije pristojna uprava JSMGG. Strokovna komisija deluje kot delovno telo direktorja JSMGG v času delovnih ur in brez nadomestila za opravljeno delo.

 

Seja strokovne komisije je potrebno velikokrat prestavljati zaradi načrtovane odsotnosti članov (bolezni, nega, druge nujne zadeve …), kar posledično vodi do zamikov in dolgih časovnih obdobij med prijavo na razpis, izdajo odločbe in nakazilom posojila. Zaradi zagotavljanja hitre odzivnosti JSMGG je bil na seji komisije dne 27. 11. 2019 sprejet sklep, da se občine ustanoviteljice pozove naj imenujejo tudi nadomestne člane, ki bi se sej udeležili v primeru zasedenosti že imenovanih članov. 

 

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občinskega sveta Občine Šempeter - Vrtojba vas vabi, da posredujete predlog kandidature za nadomestnega člana Občine Šempeter-Vrtojba v strokovni komisiji za vrednotenje in izbor vlog Javnega zavoda malega gospodarstva Goriške.  

 

Predlog kandidature posredujete Komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, vključno s podpisano izjavo kandidata, da soglaša s kandidaturo do 10. februarja 2020, po pošti na naslov: Občina Šempeter - Vrtojba, Trg Ivana Roba 3 a, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom »Za komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja«, po e-pošti na: info@sempeter-vrtojba.si ali osebno na sedežu občinske uprave v poslovnem času

 

Komisija bo prejete predloge obravnavala na 11. seji komisije, ki bo dne 11. 2. 2020.

 

 

Oglejte si tudi