DANES
22°C
13°C
JUTRI
21°C
12°C
Oceni objavo

Prireditev ob zaključku šolskega leta

Na zaključni prireditvi učencev OŠ Juričevega Drejčka jso učenci ekipe malega nogometa prejeli Listino o priznanju, saj so že drugič osvojili naslov državnih prvakov.

Z zaključno prireditvijo smo skupaj s starši in drugimi gosti v mali dvorani Kulturnega centra Ravne, v torek, 24. 6. 2014, ob 10. uri zaključili šolsko leto 2013/2014. 

Prireditev se je začela z obema himnama: slovensko in evropsko, da smo počastili praznik naše domovine Slovenije, njen 23. rojstni dan.
Še posebej smo bili veseli, da se je naše prireditve udeležil gospod župan dr. Tomaž Rožen, ki je na prireditvi podelil najvišje priznanje občine Ravne Listino o priznanju našim športnikom, ekipi malega nogometa.
Zasluženo, saj so že drugo leto zapored postali državni prvaki. Ekipo so sestavljali: Tilen in Tadej Stachel, Jošt Kos, Jernej Jančič, Špela Repnik, Veronika Gostenčnik, Amir Tahić in Nejc Miler z mentorico Miro Pastirk. ISKRENE ČESTITKE!
Resnično uspešno smo zaključili letošnje šolsko leto. Udeleževali smo se številnih prireditev, projektov in tekmovanj, kjer ste učenci dosegali zavidljive uspehe.
Pridno ste brali knjige in skoraj vsi osvojili bralno značko (31 od 32 učencev). Pevci so pogosto nastopali (kar 16 javnih nastopov). Udeležili so se tudi 48. medobčinske revije NAŠE PESMI NAJ DONIJO na Prevaljah in 24. državne glasbene revije ZAPOJMO, ZAIGRAJMO, ZAPLEŠIMO v Murski Soboti.
Priznanja za uspehe so na prireditvi tako prejeli:
Amir Tahić za dosežke na področju računalništva, saj je na državnem računalniškem tekmovanju v Škofji Loki osvojil naziv državnega prvaka v oblikovanju besedila v Word-u.

Za najboljša športnika šole: brata Stachel, Tilen in Tadej. Ne le da sta bila v zmagovalni nogometni ekipi. Državna naslova sta osvojila še v individualni disciplini. Tilen v skoku v daljino, Tadej pa v teku na 300 m.
Ostali naši uspešni športniki: Špela Repnik, Amir Tahič, Jernej Jančič, Veronik Gostenčnik, Jošt Kos in Nejc Miler.
Lepe knjižne nagrade za doseženo bralno značko je prejelo kar 31 učencev.
Podelili smo tudi Kramolčeve pevske značke. Zlato sta prejeli devetošolki Špela Repnik in Doroteja Kotnik.
Srebrno
Kramolčevo pevsko značko so prejeli: Veronika Gostenčnik, Nika Fajmut, Amir Tahić, Vesna Kričej, Tjaša Krajnc in  Matej Podlinšek.
Bronasto
pa: Jan Lončarič, Valerija Adam, Matic Stopar, Viktorija Gostenčnik, Jernej Jančič, Remzija Skenderović.
Iskrene čestitke vsem.
In naj dodam le še to: Želim vam lepe počitnice, veliko lepih dogodivščin,
sonca.. pazite nase in nasvidenje v jeseni!
Urška Vezonik

1/10










Povezave

osjd.mojasola.si

Oglejte si tudi