DANES
21°C
4°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Mednarodna mladinska izmenjava: "STREET ART 2017"

Mednarodna mladinska izmenjava: „STREET ART 2017“

(11.8.-13.08.2017, Fürstenfeld, Avstrija)

 

 

Zadeva:

Mladi, ustvarjalno zainteresirani udeleženci iz Slovenije, Avstrije, Nemčije in Madžarske bodo ustvarjali na področju ulične umetnosti, grafitov, performansov.

 

Odhod:

Udeleženci iz Celja odpotujejo 11.8. ob 13.00 uri izpred Gimnazije Celje – Center, Kosovelova 1, Celje, iz Slovenj Gradca pa 11.8. ob 14.00 uri izpred prostorov društva RAUM AU, Celjska 10a, Slovenj Gradec.
Prosim, da se udeleženci zberejo na zapisanem naslovu 15 minut pred dogovorjenim odhodom.
V Fürstenfeld prispemo v poznih popoldanskih urah, kjer najprej postavimo šotore. Prvi obrok je večerja, zato udeležencem priporočam, da imajo s seboj “kaj za prigriznit”.

 

Nastanitev in hrana:
Tekom mladinske izmenjave bomo nastanjeni v kemping naselju v Fürstenfeld-u, zato naj imajo udeleženci s seboj šotor ter vse potrebščine, ki jih potrebujejo za kampiranje.

Kampiramo le par korakov stran od mladinskega hostla Jufa, kjer bomo imeli tekom mladinske izmenjave vse obroke. Tekom celotnega srečanja bodo imeli vsi udeleženci tudi prosti in neplačljivi dostop do vode. V kolikor ima kdo od udeležencev zdravstvene ali prehrambene posebnosti, me je o tem potrebno predhodno obvestiti.


Zavarovanje in varnost:

Organizatorji smo uredili zavarovanje za vse udeležence. Za varnost udeležencev je poskrbljeno!  Ne odgovarjamo pa za morebitne posledice uživanja alkohola, mamil ali drugih narkotikov. V tem primeru lahko udeleženca pošljemo domov na lastne stroške.
„Just in case“ - udeležencem priporočam, da si že doma v telefonski imenik shranijo mojo telefonsko številko (040 355 381) in s telefonom fotografirajo svojo osebno izkaznico. Na sliki se naj jasno vidijo vse identifikacijske številke.

1/2



Kaj vzeti s seboj:

- šotor
- spalna vreča
- vse potrebščine, ki jih udeleženec potrebuje za kampiranje

- oblačila za toplo/hladno/deževno vreme

- športna oblačila in športni copati
- kopalke

- toaletne potrebščine

- zdravstvena in osebna izkaznica
- pripomočke, ki jih udeleženec morebiti koristi za svoje ustvarjalno izražanje
Izmenjava je za udeležence popolnoma brezplačna!

 


Odhod domov po končani mladinski izmenjavi: 13.08.2017, ob 20.00, kar pomeni, da bodo udeleženci pred prostori društva RAUM AU, Celjska 10a, Slovenj Gradec okoli 22.00 ure, v Celju, pred Gimnazijo Celje – Center, Kosovelova 1, Celje pa okoli 23.00 ure.

 


Kontakt:

Urška Čerče za kulturno društvo RAUM AU, Meškova 3, 2380 Slovenj Gradec
040/ 355-381 ali cerceurska@gmail.com

 

Oglejte si tudi