DANES
22°C
13°C
JUTRI
21°C
12°C
Oceni objavo

DNEVI BREZPLAČNE VADBE

Poletje se počasi poslavlja in pred nami je že nova sezona vadbe Društva za šport in rekreacijo Razgibaj se.

 

Tudi letos bomo odprli sezono z dnevi brezplačne vadbe, ki bodo potekali vse do 13.09.2014, ko vadbo zaključimo z RAZGIBAJ SE MARATONOM.

 

Z namenom predstavitve posameznih programov vadbe, bo le - ta od 01.09.2014 do 13.09.2014 potekala v Športni hiši Radlje po naslednjem razporedu:

ponedeljek ob 19.00 uri  - STEP AEROBIKA

četrtek ob 19.00 uri - TNZ

četrtek ob 20.00 uri - PILATES


PRIJAVE NA VADBO SO OBVEZNE - zbiramo jih na tel. št. 040 270 358 (Tjaša) ali preko e - pošte: info@razgibaj-se.eu


Vadba je primerna za vse vadeče, ne glede na stopnjo treniranosti in preteklih izkušenj s skupinsko vadbo.

 

VABLJENI!


Opis vadb:

STEP AEROBIKA - obvezna prijava na vadbo, najkasneje do petka, 12.09. do 15.00 ure!
Step aerobika je vadba ob glasbi, ki poteka z uporabo vadbene stopničke - stepa. Pri vadbi gre za stopanje in sestopanje s stopničke z uporabo različnih gibalnih struktur, ob tem pa se postopoma gradi koreografija.


TNZ
Klasična (TNZ) aerobika je vadba, ki poteka ob dinamični glasbi in je sestavljena iz aerobnega dela s preprosto koreografijo. Z vadbo izboljšujemo vzdržljivost in splošno fizično počutje, obsega pa gibalne elemente s poudarkom na oblikovanju trebuha, nog in zadnjice.

PILATES 
Pilates je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah. Te bistveno pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskulatnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji.


Step aerobika

Oglejte si tudi