DANES
19°C
10°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

ARS FEST 2023

Tudi letošnji ARS Fest 2023 bo ponudil izjemno bogat izbor domačih ustvarjalcev in vrhunskih gostov, tokrat tudi z mednarodno udeležbo.
Veliko domačinov nas je začelo svojo ustvarjalno pot v sekcijah Kulturnega društva Radlje, kjer smo tudi prvič stopili na veliki oder našega kulturnega doma, potem uspešno nadaljevali svoja raziskovanja in izpopolnjevanja na vseh koncih sveta, se kalili ob velikih mojstrih in legendah. Vse to kar nas je zaznamovalo in preželo, želimo deliti z domačimi ustvarjalci, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s kulturo in umetnostjo in pa seveda z domačo publiko, ki nam vedno zvesto stoji ob strani, nas vzpodbuja, inspirira in nam omogoča razvijanje naših idej, sanj.


V veselje nam je, da lahko letos kot rezidenčnega ustvarjalca predstavimo Mihaela Hrustelja, kitarista, vokalista, poeta, skladatelja... domačina, ki se bo predstavil v različnih preoblekah in nam pokazal svojo pisano paleto vsestranskosti.


Prav poseben poudarek letošnjega festivala je na glasu. Glas nas kar ne neha presenečati s svojo prefinjeno kompleksnostjo in istočasno z močjo svoje preprostosti, direktnosti. Kot da nas vedno znova kliče k sebi, nazaj, globoko v nas. Dali mu bomo prostor, pozornost, izvrstne izvajalce in odprta ušesa in srca naše zveste publike.


ČLANICE IN ČLANI KD RADLJE

_____

2. do 18. junij 2023

  • Kulturni dom Radlje
  • Kulturno upravni center Vuzenica
  • Dvorana Kienhofen Muta



PREDPRODAJA VSTOPNIC:

  • pri članih KD Radlje,
  • Bar in igre Ludo,
  • na blagajni Kulturnega doma uro pred vsako prireditvijo.


Možnost nakupa FESTIVALSKE VSTOPNICE.

_____

Avtorji likovnih del: Člani likovne sekcije Likra
Oblikovanje: Aleš Perkuš


Ars fest 2023

Oglejte si tudi