Preddvor

JUTRI
20°C
8°C
ČET.
18°C
13°C
Oceni objavo

Podelitev bronastih in srebrnih priznanj MEPI

V četrtek, 28. 3. 2019, je v avli Mestne občine Kranj potekala podelitev bronastih in srebrnih priznanj MEPI. Priznanja v programu MEPI so v letu 2018 dosegli mladi iz Šolskega centra Kranj, Gimnazije Kranj, Gimnazije Franceta Prešerna, Gimnazije Jesenice in OŠ Orehek, OŠ Matije Čopa ter OŠ Matije Valjavca Preddvor.

Program MEPI spodbuja mlade k ustvarjalnemu in ciljno naravnanemu preživljanju prostega časa. Vsak udeleženec napreduje po lastnih zmožnostih in tekmuje le sam s seboj in s svojimi cilji.

Štirje lanskoletni učenci devetega razreda naše šole: Katja Bogataj, Urša Kuhar, Tina Nunar in Domen Purkart so uspešno zaključili program MEPI in osvojili bronasto priznanje. Tadej Perko, Teja Roblek in Adam Valjavec pa so dijaki, ki so osvojili srebrno priznanje. S programom MEPI so uspešno začeli na preddvorski osnovni šoli in nadaljevali na srednji šoli.


Veseli nas, da je v Preddvoru in okolici vedno več zanimanja za program, saj zagotavlja znanja, veščine in osebnostne lastnosti, ki so cenjene in iskane v 21. stoletju.

Miha Andoljšek in Petra Lesjak, mentorja programa MEPI na OŠ Matije Valjavca Preddvor

Fotografiji je prispeval Robert Purkart.

Povezave

mepi.si/

Oglejte si tudi