Preddvor

JUTRI
18°C
13°C
PET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Poziv k evidentiranju kandidatov za imenovanje v delovna telesa občinskega sveta

Občinski svet Občine Preddvor je na svoji 1. seji 12.12.2018 potrdil mandate svetnikom za obdobje 2019-2022, istočasno pa imenoval tudi Komisijo za mandatna vprašanja volitve in imenovanja. Le-ta  mora do prve naslednje seje sveta pregledati članstvo v občinskih organih in delovnih telesih ter organih javnih zavodov, podjetij in skladov, katerih ustanoviteljica je občina, ter predlagati predloge za imenovanje novih.  Z nastopom novega mandata je torej potrebno imenovati tudi nove predstavnike, in sicer v naslednje organe:

-  STATUTARNA KOMISIJA  

- ODBOR ZA ZDRAVSTVO IN SOCIALNE ZADEVE

-  ODBOR ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI

-  ODBOR ZA GOSPODARSTVO

- ODBOR ZA VARSTVO OKOLJA, UREJANJE PROSTORA IN GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE

- ODBOR ZA PRORAČUN, FINANCE IN  PREMOŽENJSKO PRAVNE ZADEVE

-  SVET ZA JAVNO VARNOST

-  SVET ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CESTNEM PROMETU

- SVET UPORABNIKOV JAVNIH DOBRIN

- KOMISIJA ZA PRIZNANJA OBČINE PREDDVOR

-  KRAJEVNI ODBOR BAŠELJ

-  KRAJEVNI ODBOR BELA

-  KRAJEVNI ODBOR KOKRA

- KRAJEVNI ODBOR POTOČE

-  KRAJEVNI ODBOR PREDDVOR

-  KRAJEVNI ODBOR TUPALIČE

Pozivamo vse izvoljene svetnike, politične stranke in ostale organizacije v Občini Preddvor, da za navedena mesta v organih občinskega sveta v svojih vrstah evidentirajo in predlagajo občane, ki so pripravljeni svojo strokovnost in prizadevnost nameniti tudi širši skupnosti, predvsem se pa s tem aktivno vključiti v delo in politiko občine. Posebej želimo opozoriti, da na podlagi pristojnosti in nalog posameznega odbora (komisije), poiščejo in predlagajo kandidate z znanji, izkušnjami in strokovnostjo z delovnega področja posameznega odbora oz. komisije.   

Predloge in soglasja evidentiranih kandidatov na predloženih obrazcih (za vsakega kandidata svoj obrazec) posredujte upravi Občine Preddvor najkasneje do četrtka, 3.1.2019.

Vse  podrobnosti o pozivu ter sestavi posameznih odborov in komisij si preberite v priloženem dokumentu. V prilogi je tudi obrazec za evidentiranje kandidatov.


Oglejte si tudi