Prebold

JUTRI
23°C
6°C
SOB.
23°C
6°C
Oceni objavo

Imate doma ostanke volne za ročno pletenje?

V Medgeneracijskem centru Prebold smo danes imeli nadvse prijetno srečanje prostovoljk in prostovoljcev.

Naša članica Sonja Lendero nas je presenetila s čudovito zamislijo, ki jo že uresničuje – novo letna obdaritev stanovalcev doma v Preboldu, katere prijazni zaposleni peljejo z vozički na sprehod.

Njena ideja je, da bi jim za prihajajoče novo leto podarili posebna darila - čudovite ročno izdelane dekice. Vse smo bile nad idejo zelo navdušene.

Vendar brez vaše pomoči ne bo šlo!

Za ta čudovit projekt potrebujemo volno in seveda pridne roke. Vabimo vas, da se nam pridružite in prispevate svoje ostanke volne. Barva volne ni pomembna, bolj ko bodo pisane, lepše bodo.

Skupaj bomo izdelali te praktične darilce, ki bodo prinesla nasmeh na obraz stanovalcem doma starejših v Preboldu, po vrhu vsega, pa jim bo na sprehodu prav toplo.

Pridružite se nam in postanite del te čudovite skupnosti prostovoljcev. Skupaj lahko naredimo veliko razliko in polepšamo novo leto tistim, ki to najbolj potrebujejo.


Datum srečanja za izdelavo dekic bomo še določili, vendar vas že sedaj vabimo, da prinesete svoje ostanke volne v MC Prebold, Dolenja vas 53, v času odprtja. Potrebovali jo bomo kar veliko.

Hvala vam za vašo podporo in velikodušnost. Skupaj smo močnejši!


Informacije: Mirica Reberšek - 031 722 201, mcp@prebold.si ali osebno na centru.

Oglejte si tudi