Oplotnica

DANES
20°C
10°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

OTVORITEV MAGDALENCE : Kavarne in vinoteke

V mesecu decembru je občina Oplotnica objavila javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora (vinoteke) v najem. Prostor se nahaja v Graščini Oplotnica. Na razpis se je prijavila ena ponudnica, ki je izpolnjevala vse zahtevane pogoje. Občina Oplotnica je z njo podpisala pogodbo za najem vinoteke za določen čas.

Izbrana najemnica Eva Perlič iz Oplotnice bo kavarno in vinoteko Magdalenca oprla v soboto, 6.4.2024. Otvoritev bo potekala od 13. ure dalje, na sami otvoritvi ne bo manjkalo ponudbe za najmlajše, poslikava obraza, napihljiva igrala in sladke dobrote. Brezplačno vas bodo pogostili s hrano, ki jo bo kuhar pripravil pred vašimi očmi (Show – Cooking). Predstavila vam bo ponudbo kavarnice ter njeno novo podobo, ki se nahaja v prelepem ambientu  Graščine v Oplotnici.

Magdalenca bo odprta vse dni v tednu in bo nudila široko ponudbo, za mlade in družine, sodelovala bo z lokalnimi vinarji in ponudniki, organizirala bo degustacije ter pogostitve za poroke in razne dogodke.


Eva: »Potrudili se bomo, da Magdalenca ne bo le kavarna in vinoteka, temveč prostor kjer bo možna sprostitev, druženje s prijatelji in družino, vesela sem da bom lahko v Magdalenci krojila svoje sanje«.



Oglejte si tudi