Nazarje

JUTRI
19°C
11°C
TOR.
20°C
12°C
Oceni objavo

Koncert ob 25. letnici MePZ Nazarje 2.6.23

Pevci mešanega pevskega zbora Nazarje smo v petek 2. junija 2023 obeležili 25. letnico delovanja. Koncert smo pripravili z gosti, ženski in moški zbor iz Bočne.

Da je bilo vzdušje in pogledi v dvorani lepo, so poskrbele naše pevke, ki so okrasile oder, Rajko pa je vse skupaj lepo osvetlil. Da dogodek nebi prehitro zbledel, je Mojca Pustoslemšek vse zabeležila s fotoaparatom, njene ulovljene trenutke lahko vidite spodaj.

Za poslušalce smo pripravili dva sklopa pesmi, prvi del je zajemal devet pesmi, tematika pa je bila ljudska, drugi del pa je zajemal bolj zabavni, popevkarski navdih in tematiko, zajemal pa je štiri pesmi. Gostujoča zbora sta se predstavila vsak s tremi pesmi. Za zaključek smo združeni zbori zapeli še skupno pesem MLADE OČI.

V dvorani se je zbralo kar lepo število poslušalcev, vabilu na koncert pa so se odzvali župan Občine Nazarje, Matej Pečovnik, predsednica Krajevne skupnosti, Vanja Hofbauer, prva predsednica pevskega zbora, Suzana Grudnik, zborovodkinja Kristina, ki nas je vodila nekaj let ter nekateri donatorji.

KZ SAŠA je priskrbela jabolka za obiskovalce po koncertu, polnilnica 902 je donirala vodo za pevce, našli pa so se še nekateri drugi, ki so pomagali pri izvedbi koncerta. Za to se vsem donatorjem prav lepo zahaljujemo.

1/6






Oglejte si tudi