Mozirje

DANES
23°C
13°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

Veliki rekreativni turnir v odbojki na mivki za mešane dvojice Mozirje Open 2015

Znova v Mozirju pričakujemo 15. avgusta veliko število ljubiteljev odbojke na mivki. Po mnogih letih letos ne bo turnirja za člane in članice iz več razlogov, smo se pa zato odločili organizirati enega največjih rekreativnih turnirjev v vedno bolj priljubljeni kategoriji mešanih dvojic.

 

Na lanskem turnirju mešanihd vojic je št. ekip zdesetkalo mrzlo vreme in dež, letos pa imamo skoraj 3 tedne pred pričetkom turnirja že skoraj vsa mesta polna. Le še ena ekipa se lahko prijavi na spletni strani mozirje-odbojka.org . Ko se bo zapolnilo 32 mest, se lahko ekipa vpiše le še kot rezerva.Lanskoletna zmagovalca sta Karmina Sužnik in Matej Grafenauer.

 

Na turnir pride ena naših najboljših igralk vseh časov Simona Fabjan, domači reprezentantki Katja Mihalinec in Valentina Založnik, gimnastičar Rok Klavora in mnogi drugi, tudi z mednarodno udeležbo.

Predstavitev in možen nakup francoskega spodnjega perila Waxx in še mnogo zanimivosti, tako da ne bo dolgčas nikomur. Turnir ima velik nagradni sklad in bo trajal dolgo v noč pod reflektorji.  
Za aktualne novice sledite naši Facebook strani in spletni strani.

 

Vabljeni vsi ljubitelji odbojke na ogled atraktivne odbojke na mivki!

 

Oglejte si tudi