DANES
22°C
15°C
JUTRI
25°C
11°C
Oceni objavo

Prvi del za OK SEP Mokronog uspešno končan

Odbojkarski klub SEP Mokronog je uspešno zaključil nastope v jesenskem delu tekmovanja. V sezono 2011/12 so vstopili z novim vodstvom kluba in spremenjeno člansko ekipo. Klub je zopet začel dajati velik poudarek podmladku. Tako ima po štirih letih ponovno tekmovalno ekipo v kategoriji male odbojke (do 12 let). V klubu sta tudi ekipi starejših dečkov in kadetov. Slednji so se skozi kvalifikacije na državnem prvenstvu prebili v B ligo. Mladinska ekipa se s tretjim mestom na območnem tekmovanju ni uvrstila v nadaljnje tekmovanje. Med drugim si klubski trenerji prizadevajo navdušiti za odbojko tudi otroke sosednjih šol. Odzivi otrok in staršev so zelo pozitivni in zanimanje za ta šport čedalje bolj narašča tudi izven mokronoških meja. Prav zaradi vseh teh mladih odbojkarjev in zagnanosti trenerjev se za prihodnost odbojke v Mokronogu ni bati.

Članska ekipa, ki se je od lanske sezone zelo spremenila, je pokazala veliko dobrih iger in tako pristala po jesenskem delu na četrtem mestu prvenstvene lestvice. Vknjižila je sedem zmag in dva poraza. Razlike med prvimi štirimi uvrščenimi ekipami so zelo majhne, tako ima članska ekipa OK SEP Mokronog še vedno možnost, da osvoji prvo mesto.

1/2

Jaka Slak Riosa na servisu

OK SEP Mokronog tudi v prihodnje vabi na ogled tekem v domači dvorani. Pravo športno navijanje da ekipi krila, športu pa pravi pomen. Hkrati se mokronoški odbojkaši zahvaljujejo vsem, ki so jih do sedaj podpirali s tribun.

 

Oglejte si tudi