DANES
26°C
12°C
JUTRI
23°C
16°C
Oceni objavo

Komunala Trebnje - obvestilo s položnice za september 2022

E-račun je prijazna alternativa za tiste, ki se želite izogniti uporabi papirja. Namenjen je vsem, ki za plačila računov uporabljate spletne banke. Plačilo e-računa je enostavno, s prejemanjem računa v e-obliki pa boste pripomogli tudi k ohranjanju okolja.

Vzpostavitev prejemanja e-računa je brezplačna in povsem enostavna. Na prejemanje e-računa se prijavite z izpolnitvijo Vloge za izdajo e-računa in nam posredujete elektronski naslov, kamor želite prejemati e-račun (vaš e-naslov ali predal za e-račune v vaši spletni banki, lahko tudi oboje).

Vlogo najdete na naši spletni strani v zavihku Obrazci, vloge in e-račun. Vlogo posredujete na naš naslov eracuni@komunala-trebnje.si ali pa se prijavite preko e-portala in že prihodnji mesec boste prejeli vaš e-račun. Tako boste v koraku s časom in na pravi poti k ohranjanju našega okolja.
Obenem uporabnike naprošamo, da so v jesenskem času še posebej pozorni na porabo vode in spremljajo stanje vodomera. Stanje lahko oddate tudi peko e-portala ali po telefonu.


Vaša Komunala Trebnje d.o.o.


(vir: komunala-trebnje.si)


Oglejte si tudi