DANES
23°C
12°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

OBVESTILO GLEDE SPREMEMB JAVNEGA RAZPISA ZA ŠPORT 2024

Občina Miren-Kostanjevica bo v začetku meseca maja 2024 objavila javni razpis za sofinanciranje programov športa v letu 2024. 

 

V letošnjem letu bo za prijavo programov športne vzgoje otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport programe kakovostnega športa ter vrhunskega športa upoštevalo izključno podatke iz evidence registracije in kategorizacije športnikov, ki jo vodi Olimpijski komite Slovenije razen pripravljalnih programov od 9 do 11 let za katere bo potrebno priložiti potrdilo registracije Nacionalne panožne športne zveze (NPŠZ).


Športnim društvom, ki se ukvarjajo s tekmovalnim športom, zato predlagamo, da predhodno pred oddajo vlog na javni razpis preverijo ustreznost registracije športnikov od 12 leta dalje v Evidenci registriranih in kategoriziranih športnikov Olimpijskega komiteja Slovenije, https://www.olympic.si/evidenca , oz. le-to uredijo.

 

Za prijavo programov športne rekreacije, športa starejših, programe prostočasne športne vzgoje otrok in mladine, programe prostočasne športne vzgoje otrok in mladine s posebnimi potrebami vpis ter organizacijo športnih prireditev v evidenco registriranih športnikov ni potreben. 

 

Za vrednotenje programov strokovnega kadra se bo poleg priloženih diplom upoštevalo tudi podatke iz razvida strokovnih delavcev v športu. V kolikor je strokovni kader že vpisan v razvid bo izvajalec v razpisno dokumentacijo v letošnjem letu navedel zgolj ime in priimek ter številko vpisa v razvid-priloga diplom ne bo potrebna. V kolikor strokovni kader še ni vpisan v razvid predlagamo, da to čim prej uredite. Informacije o urejanju vpisa ter pregled razvida se nahajajo v spodnji povezavi. 

 

https://www.gov.si/zbirke/storitve/strokovno-izobrazeni-in-usposobljeni-delavci-v-sportu/


Oglejte si tudi

Copyright © PriMS, d. o. o. Vse pravice pridržane.