DANES
25°C
10°C
JUTRI
21°C
16°C
Oceni objavo

Lana in Yenny iz TŠD Orehovlje zmagovalki Pokala Slovenije 2023 v skokih na veliki prožni ponjavi

Preteklo soboto, 2.12.2023, je v Renčah potekalo 11. odprto prvenstvo Renč v skokih na veliki prožni ponjavi, rezultati tekme so šteli tudi skupni seštevek Pokala Slovenije 2023. Tekme se je udeležilo približno 230 tekmovalcev in tekmovalk iz cele Slovenije, med njimi jih je bilo 22 iz TŠD Orehovlje.

V konkurenci starejših deklic je Lana Dolinar zmagala, z drugo zmago na treh tekmah pa potrdila zmago v Pokalu Slovenije 2023 v skokih na veliki prožni ponjavi. Tik pod stopničke na 4. mesto je skočila Klavdia Mei Petrovčič, na 6. mestu pa je pristala Lara Komel. Dekletom so se v ekipi pridrižile še Klara Uršič, Neli Gomolj in Luna Tomsič, ki so pometle s konkurenco in zmagale.

Med mlajšimi deklicami je Yenny Nemec Almonte zmagala, kar je tudi njej prineslo skupno zmago v Pokalu Slovenije 2023 v skokih na veliki prožni ponjavi. Mlajše deklice so ekipno končale kot četrte, Yenny pa so se v ekipi pridružile še Zoe Petrovčič, Neja Grobiša, Iza Lavrenčič, Neža Sterle in Aida Zotti.

Prvič so se tekme v skokih na veliki prožni ponjavi udeležili cicibani in cicibanke društva. Jakob Sterle, Loris Močnik, Rok Komel in Enej Kolman so tekmo končali na 5. mestu; Nika Kodela, Živa Klančič, Emili Černe Rakita, Eli Prinčič in Sara Komel pa na 7. mestu.

S tekmo v Renčah se je končala izjemno uspešna tekmovalna sezona 2023 za fante in dekleta gimnastične sekcije TŠD Orehovlje, a dogajanja v dvorani še ni konec, saj se bodo vsi tekmovalci, rekreativci in predšolski otroci v četrtek, 21.12.2023, ob 17.00 predstavili na božično-novoletni gimnastični akademiji, s katero bodo obeležili tudi 160. obletnico sokolstva na slovenskem.

1/9

Dekleta s trenerji

Yenny Nemec Almonte, zmagovalka Pokala Slovenije 2023 med mlajšimi deklicami

Lara Komel, 6. v Pokalu Slovenijej 2023

Lana Dolinar (1.), Klavdia Mei Petrovčič (4.) in Lara Komel (6.) na stopničkah

Zmagovalke starejše deklice

Mlajše deklice 4. mesto

Cicibani na podelitvi

Cicibanke pred tekmo

Mlajše deklice na ogrevanju pred tekmo

Čestitke vsem tekmovalcem in tekmovalkam ter trenerjem za odlično opravljeno delo v letošnji sezoni in srečno v naslednjem letu.

Povezave

Facebook
Instagram

Oglejte si tudi