DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
12°C
Oceni objavo

LOKALNO IN SR(E)ČNO!

Skupaj za bolj srčne in srečne praznike!

 

V vseh pogledih posebno leto 2020, ki nas je dodobra pretreslo in prevetrilo naše prioritete, se počasi izteka, a bo kljub vsemu zaznamovalo tudi prazničen decembrski čas.

 

Mesec poln veselega pričakovanja, načrtov in obdarovanja ima letos nekoliko grenak priokus za vse, ki se v danih okoliščinah iz dneva v dan težje borijo za preživetje. Med njimi posebej mali obrtniki in podjetniki, ki so s svojimi izjemnimi talenti, kreativnostjo in storitvami doslej samoumevno reševali naše vsakodnevne izzive, povezane z zdravjem in dobrim počutjem ter vsesplošnim kakovostnim življenjem. 

 

Zanje in posledično tudi za nas trenutno svet stoji. Obarvan z ne prav svetlimi obeti. In prav dnevi, ki so pred nami so priložnost, da mu vdahnemo nekaj sonca in sreče.

 

Kaj, ko bi naše najdražje v prazničnem decembru razveselili z lokalnimi darili, ter s tem podprli domače ustvarjalce, obrtnike in podjetja?

 

Razglejmo se naokrog. Obdaja nas mavrica ustvarjalcev, obrtnikov, umetnikov, pridelovalcev, športnih trenerjev, frizerjev, restavracij, kozmetičark,…

 

Z gesto nakupa lokalnega darila (izdelka, kupona, storitve), jim v težkih časih lahko ponudimo nekaj optimizma. Našim bližnjim pa s premišljeno izbranim darilom, v katerega bomo vložili nekaj več truda in srca, pokažemo, da jih zares cenimo!

 

Da bi javnost spodbudili k izbiri prazničnih daril z dodano vrednostjo za skupnost, smo v sodelovanju z Občino Miren-Kostanjevica in Obrtno zbornico Nova gorica ter ob pomoči medijskih partnerjev Radia Koper in Radia Robin, zasnovali kampanjo LOKALNO IN SR(E)ČNO!

 

Editor d.o.o. je oblikoval priložnostno spletno stran www.lokalnoinsrcno.si, na kateri lahko iz pestrega nabora lokalnih izdelkov in storitev, izbiramo srčna praznična darila za naše najbližje.

 

Ponudba se bo ves čas dopolnjevala in naša želja je, da loklanoinsrcno.si v prihodnje postane trajno stičišče ponudbe in povpraševanja po izdelkih in storitvah lokalnega značaja.

 

Kampanjo lahko podprete tudi z deljenjem objav na družbenih omrežjih in uporabo ključnika #lokalnoinsrcno.

 

Ne potrebujemo več časa, niti več denarja, le premišljena dejanja, s katerimi bomo naredili svet lepši in bolšji. Naj bo vodilo tega meseca podpora drug drugemu in s tem lokalnemu gospodarstvu.

 

Naredimo skupaj bolj srčne in srečne praznike za vse!


Oglejte si tudi