JUTRI
24°C
11°C
PON.
25°C
12°C
Oceni objavo

Pričetek namiznoteniške sezone v ŠD Partizan Mengeš

Čeprav smo imeli srečo, da nas vodna ujma ni prizadela, smo kljub temu treninge prilagodili novi prostorski stiski, saj je v avgustu v prostorih društva pričel delovati Vrtec Gobica. Telovadnico in garderobo uporabljajo vsak dan do 16. ure, malo telovadnico pa ves čas. Predvidoma naj bi vrtec v naših društvenih prostorih deloval do začetka novega leta.

Treninge smo prilagodili novi situaciji. Združujemo skupine, saj nam manjka en termin, pa tudi v mali telovadnici je vrtec.

Po prenehanju dela dolgoletnega trenerja Davida Orešnika smo s 1. septembrom pričeli z novo začasno kadrovsko zasedbo. Vadba je organizirana pod vodstvom trenerjev Gregorja Gostiše in Žige Zupana ter pomočnikov Andraža Mačka in Luke Trtnika.

Spremembe so tudi v ekipi, ki tekmuje v 1. slovenski namiznoteniški ligi. Rok Trtnik je prenehal tekmovati. Poleg Andraža Avblja in Klemena Jazbiča smo v ekipo vključili mladince Aljaža Goltnika, Luko Jokića in Timoteja Jerino.

Ekipa je odigrala tri dvoboje. V 1. krogu smo igrali z ekipo SU Novo mesto (0 : 4), v 2. krogu smo se pomeril z ekipo NTK Savinja (1 : 4) in v 3. krogu z ekipo Interdiskont Ravne (2 : 4).

Pričela so se tudi posamična tekmovanja:

OP Ljubljane v namiznem tenisu – 32. Kajuhov turnir

Tekmovanje je bilo 30. septembra in  1. oktobra v Ljubljani. Tekmovanja so se udeležili: Žan Šarc, Matevž Kelhar, Luka Bohek, Anže Saksida, Tit Metzele, Aljaž Škufca, Lovro Križnič, Luka Jokić, Aljaž Goltnik, Timotej Jerina in Tina Križnič.


Podelitev mladinci dvojice

Rezultati:

Mlajši kadeti:

5. mesto: Matevž Kelhar

Kadeti:

9. mesto: Aljaž Škufca

 

Mladinci:

1. mesto: Aljaž Goltnik

2. mesto: Luka Jokić

3. mesto: Timotej Jerina

 

Mladinke:

5. mesto: Tina Križnič

 

Mladinci dvojice:

2. mesto: Luka Jokić – Bor Brodnjak (KS)

3. mesto: Aljaž Goltnik – Timotej Jerina

Besedilo: Mlaj

Foto: Žiga Zupan

Oglejte si tudi