JUTRI
21°C
15°C
SRE.
22°C
14°C
Oceni objavo

Logaške rokometašice pred zgodovinskim dosežkom

Pred članskimi rokometašicami RK Zvezda Logatec je zgodovinska priložnost za odmeven športni rezultat. V četrtfinalu Pokala Slovenije se bodo logaške rokometašice pomerile proti sosednji Vrhniki, zmagovalke pa se bodo veselile uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice. Dvoboj se bo v športni dvorani v Logatcu v sredo, 19. oktobra, začel ob 20.30.

Logaške rokometašice so sezono začele odlično. V osmini finala so namreč presenetile mlajšo zasedbo Krima Mercatorja in se z zmago s 30:26 uvrstile med osem najboljših ekip, več o tej tekmi lahko prebereš TULE. Žreb jim je v drugo namenil nasprotnika, ki ga poznajo do potankosti.

Sosedski derbiji med športnimi ekipami Logatca in Vrhnike vedno privabijo veliko število športnih navdušencev. Verjamemo, da ne bo nič drugače niti v sredo, ko bosta obe ekipi naskakovali največji uspeh v zgodovini obeh klubov.

Še prej, ob 18.30, bodo na delu tudi rokometaši RK Kronos, ki jih v 1/32 finala čaka tekma proti Dol TKI Hrastnik. Vabljeni torej na dvojni rokometni praznik!



ČETRT FINALE POKALA SLOVENIJE
sreda, 17. oktobra 2022, ob 20.30, ŠD Logatec
RK ZVEZDA LOGATEC : ŠDRŠ VRHNIKA

Oglejte si tudi