Ljubljana

DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Zasledovalke sreče; Vera Nuhijev-Galičič

O avtorici: Vera Nuhijev-Galičič je diplomirala na oddelku za psihologijo FF v Ljubljani, opravila podiplomski študij iz pedopsihiatrije na ljubljanski Medicinski fakulteti. Na številnih strokovnih izobraževanjih ter usposabljanjih je pridobila naziv svetovalke na področju izobraževanja za delo z brezposelnimi in vodenjem izobraževalnih delavnic zanje, usposobljenost za izobraževanje potencialnih izobraževalcev (trenerjev) na področju dela z brezposelnimi. Bila je mentorica študentom na študijski praksi (psihologi, andragogi, specialni pedagogi, socialni delavci), mentorica absolventom pri pripravi diplomskih nalog, soavtorica priročnika za izvajanje učnih delavnic Skladov dela RS. Deset let je vodila zasebni zavod Tin Ljubljana, kjer je s svojimi zaposlenimi in ACS razvijala program Projektno učenje za mlade, ki je pridobil domača in mednarodna priznanja. Je dobitnica nagrade MDDSZ »dobrotnica leta 2005« ter avtorica več izobraževalnih delavnic za različne ciljne skupine. Je oseba, ki zna, zmore in hoče prisluhniti ljudem, ter jim priskočiti v pomoč, kadar jo potrebujejo.

Brez poguma nikoli ni mogoče spisati dobre zgodbe, brez zgodb pa ni življenja.

Zato je avtorica Vera Nuhijev – Galičič v romanu Zasledovalke sreče predstavila življenjske zgodbe treh prijateljic srednjih let, te so doživele vsaka svojo zgodbo o izgubi, ki jih je zaznamovala. Dragoceno bo izvedeti, kako so uspele premagati bolečino ob izgubi moža, otroka in razočaranje v ljubezni.

Ker je psihologinja, je iskala odgovore na vprašanja, kaj se zgodi s čustvi ob izgubi najdražjega, ob soočenju s smrtjo?

Pomembno se ji je zdelo poudariti, četudi smo ranjeni in prizadeti, da je treba poiskati notranjo moč,

s katero lahko premagamo negativne izkušnje. Kljub temu, da nam včasih zmanjka energije in zastane korak, je potrebno poiskati novi vir,vodilo, s katerim bomo potovali naprej, zasledovali srečo.

Knjiga ima 184 stani, format A5, barvni ovitek z zavihkoma.

Cena: 22,90 eur.


že čez nekaj dni naša nova knjiga: Zasledovalke sreče

Oglejte si tudi