Ljubljana

DANES
26°C
8°C
JUTRI
25°C
11°C
Oceni objavo

VIDEO: Kako se končajo spletne zmenkarije Urške in Nipke-ja?

Raper Nipke predstavlja nov videospot za svoj singel "Internet Girl"
Nipke v svojem novem videospotu za singel “Internet Girl” predstavlja svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

Zgodba razkriva, kako lahko v dobi interneta in spletne komunikacije ustvarimo odnos, v katerem fantaziramo o drugi osebi in iščemo svoje ideale v upanju, da najdemo sorodno dušo.

V svojih komadih večinoma govorim o sebi in svojih izkušnjah in to je ena od teh izkušenj, kjer so bili impulzi tako močni, da so se morali preliti na papir,” o nastanku Internet Girl pripoveduje Nipke in dodaja, da lahko poslušalci in gledalci od videospota pričakujejo “romantično, čutno zgodbo, s katero se lahko poistoveti marsikdo”.

Zasebni stiki na ona-on.com: Urška začarala Nipke-ja

Nipke in Urška se spoznata na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 samskih.

V tistem trenutku oba sveže samska, s prvim sporočilom pa sta začela graditi spletno romanco. Kako je njuna romanca potekala, si oglej v spodnjem videospotu.

Kako pa se njuna zgodba konča?

Kaj misliš, kako so se njune spletne zmenkarije končale? Sta se le dobila in razvila svoje spletno spoznavanje v resno zvezo ali se je vsak poskus, da bi se dogovorila za zmenek, končal drugače kot pričakovano?

1/2

Vir: Nipke

Vir: Nipke

Na največji FB strani za samske VSI KI STE SAMSKI več kot 73.000 samskih razpravlja o tem, kako naj se njuna zgodba razplete. Pridruži se jim in soustvari drugi del zgodbe.

Deli svoje mnenje na VSI KI STE SAMSKI!

 

Nipke bo s pomočjo tvojega in ostalih odgovorov posnel nov singel “Internet Girl 2″, v katerem bo predstavil, kako se je spletna zgodba z Urško nadaljevala. Zato na VSI KI STE SAMSKI hitro povej, kakšen je konec zgodbe :) .

Soustvari nadaljevanje spletne zgodbe Urške in Nipke-ja!

Oglejte si tudi