DANES
24°C
10°C
JUTRI
26°C
11°C

Teden vseživljenjskega učenja 2016

Izobraževalni center Geoss d.o.o. je tudi letos območni koordinator TVU 2016. Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodkih, ki smo jih v sodelovanju s partnerskimi organizacijami pripravili za vas.

Že enaindvajseto leto zapored bo v maju in juniju po vsej Sloveniji potekal Teden vseživljenjskega učenja 2016 (TVU), ki ga sestavlja več kot 10.000 različnih dogodkov.  Izobraževalni center Geoss d.o.o. je že sedmo leto zapored območni koordinator prireditev TVU.

 

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Prireja se v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'

Posebnost letošnjega festivala učenja je šest skupnih akcij: Dan učečih se – Naj se sliši naš glas, Učenje in kultura z roko v roki, Parada učenja – Dan učečih se skupnosti, Radi pišemo z roko, Dan starejših – Čili, zdravi, informirani in dejavni, Slovenija – mentorska država.  

Izobraževalni center Geoss d.o.o. bo sodeloval v dveh skupnih akcijah, in sicer  Radi pišemo z roko in Dan starejših – Čili, zdravi, informirani in dejavni.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodkih, ki smo jih v sodelovanju s partnerskimi organizacijami pripravili za vas. Koledar dogodkov, ki jih koordinira IC Geoss si lahko ogledate TUKAJ

Oglejte si tudi