DANES
26°C
12°C
JUTRI
21°C
16°C
Oceni objavo

Teden otroka

Kaj je otrokov prosti čas, oziroma kvaliteten prosti čas? Gotovo ni to sedenje s tablico v roki, igranje igric, gledanje televizije, …

Prosti čas je bila rdeča nit tedna otroka. V Vrtcu Čebelica so se trudili, da je bil teden otroka pester z različnimi gibalnimi aktivnostmi, veliko gibanja na prostem, druženja z vrstniki, starši, razvijanje socialnih veščin in pozitivnih vrednot.

V začetku tedna so imeli dva obiska, mažoretko in vaditeljico telovadbe. S skupino Želvic so se družili, si eden drugim pokazali, kakšen nastop  pripravljajo za starše, se obdarili s plišastimi igračami in se veliko družili na igrišču. Z vsemi oddelki so se že tradicionalno celo dopoldne družili in ustvarjali na »Olimpijadi prijateljstva«. V popoldanskem času so povabili v vrtec starše in se z njimi odpravili na orientacijski pohod za iskanjem skritega zaklada. Ko se je naredila noč, so se najbolj pogumni odločili, da se poslovijo od staršev in noč preživijo, oziroma prespijo v vrtcu. Enkratno doživetje, peka palačink, ples v pižamah… Zadnji dan v tednu pa so se za njih vzgojiteljice zelo potrudile in jim odigrale igrico »Pod medvedovim dežnikom«. Tako so krasno zaključili teden otroka.

1/16
















                                                                                                         Za male pikapolonice  Marinka in Tadeja

Oglejte si tudi