JUTRI
25°C
13°C
TOR.
22°C
15°C
Oceni objavo

Sporočamo, da je ODPRT javni poziv za mentorje v okviru projekta ST3ER!

Če ste podjetnik, vlagatelj, inovator ali strokovnjak z več let delovnih izkušenj in uspešno kariero, motiviran in zainteresiran za sodelovanje pri mentoriranju, s ciljem, povečanja vloge dvojnega prehoda (okoljskega in digitalnega) v turizmu? Potem vas vabimo, da postanete mentor na projektu ST3ER!

S projektom ST3ER si prizadevamo lansirati učinkovit program za mikro, mala in srednja podjetja s področja turizma, ki bo pripomogel k večji odpornosti in trajnostni turističnih podjetij in njihovi zmožnosti, da se razvijajo in rastejo skladno z evropskimi cilji.

ST3ER projekt bo zagotovil mentorstvo, dostop do financiranja, izobraževanja, poslovno podporo ter nove povezave in možnosti za sodelovanje z drugimi relevantnimi deležniki, vsem zainteresiranim mikro, malim in srednje velikim podjetjem na področju turizma s poudarkom na elementih kulture, dediščine in kreativnosti v digitalnem in trajnostnem kontekstu.

Zato želimo, da postanete mentor na projektu ST3ER!

Partnerji na projektu: Údarás na Gaeltachta, WestBIC, Development Centre of the Heart of Slovenia, UPTEC - Science and Technology Park of University of Porto, Creative Business Network, CEEI Bahía de Cádiz.


Preberi več: https://www.st3er.eu/calls-for-projects/mentors-experts/ 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na email: mojca.stepic@razvoj.si


Oglejte si tudi