Križevci

DANES
25°C
8°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

OTVORITEV CESTE V LOGAROVCIH

 

15. maja 2022 je potekala otvoritev rekonstruirane javne poti v Logarovcih. Dela so potekala lani, vaščani pa so na sončno nedeljo pripravili bogat program.

Predsednik vaškega odbora Logarovci Jožef Babič je nagovoril zbrane, predstavil zgodovino javne poti in se zahvalil za pridobljeno investicijo. Najstarejši prebivalec ob tej trasi Franc Stajnko in svetnik občinskega sveta Milan Majcen, ki prihaja iz Logarovcev, sta prav tako namenila pohvalne besede novi pridobitvi za Logarovce. Majcen se je zahvalil svetnikom in županu za zaznano potrebo po uvrstitvi investicije v proračun občine Križevci.

Župan je v nagovoru povedal, da se je rekonstruirala cesta v dolžini 940 metrov. S predvidenimi ukrepi se je v okviru prostorskih možnosti izboljšalo obstoječe stanje dotrajane asfaltne površine in izboljšala prometna varnost, saj se je cesta razširila. V nadaljevanju je povedal, da je že izdelana projektna dokumentacija za preostali dve javni poti v Logarovcih, do izvedbe katerih bo prišlo v prihodnjih letih.

1/9

Jožef Babič, predsednik vaškega odbora Logarovci


mag. Branko Belec, župan

Milan Majcen





Po slavnostnem prerezu traku, je sledila še vožnja s traktorji po novozgrajeni cesti.

Prijetno druženje se je nadaljevalo na dvorišču gasilskega doma.

 

 

 

Oglejte si tudi