Križevci

DANES
19°C
11°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Veseli večer skečev

V petek, 24. maja zvečer, so člani KUD Križevci pri Ljutomeru izpolnili obljubo, ki so jo dali. Obiskovalcem Veselega večera skečev so ponudili večer, poln humorja in smeha. Nastopali so igralci KD Cven, Kofetarji iz Lendave, Mačo in Mejke ter KUD Križevci pri Ljutomeru. V prvem skeču se je dedek, ki je bil pri hiši v napoto ženi in hčerki, odločil umreti. Do konca je po vseh zapletih seveda pozabil, zakaj se je tako odločil. V drugem skeču je tajnica krajevne skupnosti praznovala rojstni dan in se odločila, da tega dne ne bo delala, ampak si bo privoščila kaj drugega. Bančni uslužbenki sta imeli v torek, ko se ponavadi nič ne dogaja, same tečne stranke.

Dva trmasta neznanca sta se ob nepravem času znašla v dvigalu, kjer jima je zagodla tehnika in kaos se je začel. V zadnjem skeču pa sta se prijateljici sosedi odločili shujšati ob pomoči tretje sosede. Ob tem so sanjale, kako med živahnim plesom hujšajo njihovi partnerji. Prireditev je povezovala Sara Zamuda, med posameznimi točkami pa je za sprostitev in pripravo na nove dogodivščine skrbel odličen Jan Fekonja na harmoniki.

1/25

























Organizatorji obljubljajo, da bo to postal tradicionalni večer, kjer bodo predstavljali krajše skeče namesto celovečerne predstave.
Fotografije: MIlena Rajh

Oglejte si tudi